HighlightsFeature filmsTelevisionTitle designBackstage

about

we create visual
effects for feature
films and television
we are planet x

Bij Planet X begrijpen we de narratieve functie van visual effects. Dat zie je terug in de werking van onze postproductiestudio: we denken mee, zijn flexibel en creatief. We stellen alles in het werk om de visie van de filmmaker te ondersteunen.

Dat doen we ook door een brug te slaan tussen pre- en postproductie, waarbij we gebruik maken van onze grondige kennis van het inhoudelijke en creatieve productieproces. Niet voor niets ligt onze achtergrond in het maken van films.

Planet X Belgium heeft nauwe banden met de vertrouwde Belgische post-productiehuizen ACE/The Fridge. In samenwerking met hen bieden we hoogstaande 4K grading voorzieningen – in een splinternieuw theater bij ons kantoor, met maar liefst 37 zitplaatsen. Er wordt gewerkt met een 4K Barco cinema projector met zowel DaVinci Resolve als Quantel Pablo grading systemen.

Ons kantoor vind je bij de AED Studios in Lint, net buiten Antwerpen. De studio’s bieden ongekende mogelijkheden qua shooting stages (waaronder een onderwater tank van 3000m2), technische faciliteiten, een restaurant en zelfs mogelijkheden tot verblijf. Meer weten? Klik hier.